USA - Hawaii - Honolulu, Waikiki Beach

ALOHA!

Bjaellis har. Vi mar saaaa bra alltsa! Alskar det har stallet. Vadret, manniskorna och ja, hela atmosfaren helt enkelt! Vi kom hit den 22 maj. Det roliga ar att vi fick uppleva den dagen, den 22 alltsa, tva ganger pa denna resan. Vi lamnade Fiji kl. 23.59 pa kvallen den 22 och kom fram kl. 10.00 pa formiddagen den 22. Alltsa kom vi fram innan vi ens hade akt, lite kul tycker vi, hiho!
  I alla fall, hade vi en reservation pa ett hostel har i Waikiki Beach. Sa vi kom dit och fick checka in. Var ganska trotta efter 8,5 h pa ett plan. Forresten sa mellanlandade vi pa Xmas Island! Men eftersom det ar sommar ville vi inte fira jul nu. Hehe. I alla fall, vi hade tre natter bokade pa detta hostelet och sa kunde vi planera ut efter det sen. Tror faktiskt att det ar ett av de basta hostlen pa resan. Och vi har bott pa MANGA hostel! Underbara manniskor, trevlig personal och roliga festkvallar. Helt enkelt, underbart! Efter tre natter ville vi forlanga, men tyvarr var de fullbokade, sa vi flyttade lite langre ner pa gatan till ett annat hostel som var lite dyrare men dar det ingick frukost. Samma dag vi checkade in chockade ocksa en kille in. Han ar bog och ar huuuur rolig och gullig som helst! Han heter Adam och ar fran texas, men har ingen sydstatsdialekt (lite synd tycker vi). I alla fall sa ar han superrolig! Han ar har for att fira fodelsedagen sin och bara semster. Vi bodde dar tva natter.
  Efter det akte vi buss till North Shore. Egentligen skulle vi ak med Adam, men han fick inte ut sin bil. SA, vi tog bussen. Den TRAKIGASTE bussresan nagonsin tror jag.. Forst hoppade vi av fel hallplats, fick betala ny biljett, missade hallplatsen dar hostlet var alltsa akte FOR LANGT, fick byta buss igen, kom dit till slut, vgar mycket dyrare an vi trott, det regnar, bor med 4 gamla gubbar och det ar SMUTSIGT! Gar till supermarketen och ska hitta nat att ata, ar trotta och lata sa vi koper bara en fardigratt, visar sig att den ar SVINACKLIG med nat ackligt tofubajs i. Kopte en pase chips att trosta oss med. Ska satta oss i soffan och lasa vara nya bocker vi har bytt till oss pa hostlet i Waikiki. Jag satter mig tillratta, kryper upp och dar en filt over mig. Borjar lasa, TROR NI INTE ATT BOKEN AR PA DANSKA och att jag har valt fel bok?! Aaaahhh, borjar grata! Gick och la mig istallet. Haha, usch, ingen bra dag det dar alltsa! Men man maste ha sana dagar ocksa! 
  Igar snorklade vi en stund pa formiddagen, sag lite coola fiskar och sa. Sen hyrde vi en varsin cykel och cyklade runt lite. Det var kul att fa se lite mer av stallet, men det slar INTE Waikiki. Beror nog mest pa folket skulle jag kunna tro. Sen sag vi solnedgangen och efter det gick vi tillbaka till rummet och laste hela kvallen (hittade en annan SVENSK bok :)). Idag tog vi lokalbussen tillbaka till Honolulu, gick mycket battre denna gang!


Idag nar vi gick en promenad pa stranden pratade vi om hur lyckligt lottade vi ar. Vi var tvungna att gora en high-five for att vi ar sa GRYMMA pa att ta oss fram och att vi klarar bade resandet och varandra sa otroligt bra. Vi har faktiskt aldrig haft ett riktigt storbrak en enda gang. Ganska bra for att ha levt inpa varandra i snart 5 manader va? :)
 Jag ar sa otroligt, fantastikt glad att jag fick mojlighet att gora det har! Har verkligen the time of my life, bland det allra, allra basta jag nagonsin gjort. Jag ar riktigt, riktigt lycklig!


Kramar
Sofia


Slanger en ett par bilder sa ni far se hur vi har det!


Waikiki Beach



Kommentarer
Postat av: Kerstin

Hej på er och tack! för att ni håller oss informerade om ert liv! Roligt att ni tänker på vilket äventyr ni är ute på, mest+, lite-.Allt nyttigt.Här njuter vi av underbar försommar och gläder oss åt alla familjefester, dop, födelsedagar, skolavslutningar......och vår lilla resa! Sköt om er! Kramar

2012-05-30 @ 12:00:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0