Fiji - Bounty Island

Bula! (hej pa fijisprak)

Vi lever! vet att det var langesen vi uppdaterade nu, men vi har inte haft tillgang till dator pa de har ode oarna, haha. Vi kom till Fiji den 10 maj, kandes mycket trakigt att lamna Aussie men nu ar det dags for sista kapitlet! Kanns sa sjukt konstigt att det snart bara ar tva manader kvar pa den har fantastiska resan! men nu ska vi njuta och ha kul!
Vi kom till Fiji for att lata oss och for att fa tillbaka solbrannan. Sa vi kopte ett paket med tva oar pa 10 dagar, dar boende och tre mal mat om dagen ingar och till rimligt pris. det har varit jattebra! Och skont. Vi behover spara pengar, eftersom Australien gjorde oss mycket fattiga...
Vi har mestadels haft tur med vadret. har varit lite mulet och idag regnar det, men annars har det varit stralande solsken! Vattnet ar klart, man ser bottnen hur latt som helst och stranderna ar kritvita. Helt underbart. Vi hittade paradiset!!!
Vi borjade de 5 forsta natterna pa Mana Island. Bodde i ett 17-baddars dorm dar. Traffade jatteroliga och trevliga manniskor som vi hade valdigt kul med! Som sagt har vi bara latat oss sa det finns inte mycket att skriva om vad vi gjorde, haha.
Nu ar vi pa Bounty Island. En liiiten o som ligger nara huvudon. Vi gick faktiskt runt den igar och det tog inte riktigt en timma, sa den ar valdigt liten! Maten ar underbar och valdigt laidback atmosfar! Skont, tycker vi. Vi har en natt kvar har, imorgon aker vi tillbaka till Nadi dar vi har tva natter och den 22 maj flyger vi till Hawaii! Ska bli jatteroligt att aka dit! :)

Jag vet inte mycket mer vad jag ska skriva. Blev ett ganska trakigt inlagg, men vi har det i alla fall valdigt bra. Och inga insidenter med stulna pengar eller oflyt som vi har haft lite annars. Sa det ar mycket skont. Vi borjar fa tillbaka lite farg ocksa vilket ar mycket valkommet!

Langesen vi la ut bilder ocksa, tyvarr har jag inte kamerasladden med mig, etersom vi lamnade de stora ryggsackarna i Nadi. 

Hors snart igen!
/ Sofia 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0