Australien - Byron Bay

" Hey, how's it going?" - den frasen hor vi varje dag har i Aussie!

So, let's see... Vad har hant sen sist? Jo, senast uppdaterade Linda fran McNamaras hus i Sydney. Det var helt underbart att fa bo dar nagra dagar hos den fina familjen. Anna-Carin, som ar mamma, ar alltsa dubbelkusin till min pappa Dan. (Farmors brorsdotter och farfars syster dotter, confusing, ey?) Dar stannade vi 3 natter innan vi rorde oss in mot city.
Vi tog bussen in till stan fran fororten dar familjen bor. Vi hade bokat boende pa Base, ett backpackerstalle som finns lite overallt i Aus. Vi kom iaf dit, lastade av vara grejer och gick sedan ut for att utforska staden lite narmre... Vi borjade i Darling Harbour. Dar syndade vi med McDonald's (tranar ju bara infor staterna va). Ratt som det ar kommer en BAUTAfagel in pa Donken och forsoker attackera oss och ta vara pommes!!!! Har jag namnt att jag hatar djur? Att jag hatar faglar? Den kom dar med sin fula langa nabb och PICKADE pa pommesen. Trodde bade jag och Linda skulle borja lipa alltsa. Fast okej, liiiiite roligt var det ocksa. Anyway, sen kollade vi runt lite i Darling Harbour och ja, det var val fint... Brukar vara sa med oss och sevardheter. "Jaha, men nu ska vi ju faktiskt se det har!" - 3 min senare:"Jahopp, det var ju.. eh... fint! NASTA!" Totti Halm, you know what we're talking about ;)
Sedan gick (OBS! GICK!) vi i alla fall bort till Harbour Bridge. Tog ett tag innan vi fattade hur man kom upp pa den, men till slut sa! Och ja. Den var ju.. eh... stor. Nae, men det var faktiskt ganska fett att ga daruppe och ha utsikt ner pa Circular Quay och Opera House. (liksom, Operahuset i SYDNEY! HALLAAA?! Coola brudar pa ingang, Tobbe!) Sedan vandrade vi ner igen, efter att ha lekt japaner och tagit kort, och gick vidare mot Circular Quay och Operahuset. Det var riktigt haftigt! Och vad stort det var! Vi kollade forst lite pa hall och sen gick vi anda fram (som om det var nagot farligt djur far jag det att lata som?) och nuddade vid det! (OPERAHUSEEEEEET) Mja, sen kande vi oss ganska glassugna, sa ja, sa fick det bli helt enkelt!
Efterat gick vi till State Library Of NSW och satt vid lite gratisinternet. Dock ar det bara typ 20 min at gangen, sa vi hinner aldrig blogga... Sorry m8s.

Pa onsdagen akte vi till Blue Mountains. Det var... eh.. fint. 'Nuff said. Sen akte vi till stan igen. Tagresan tog tva timmar dit vardera hall. Det var faktiskt fint vader dessa tva dagar, sa det var najs. Sen kom vi tllbaka till city.
Pa torsdagen skulle vi sola och bada (har typ inte gjort det pa 10000 ar kanns det som) pa Bondi Beach. MEN. Tror ni det var bra vader eller?! NAE! Sa vi gick dar i leggnings och koftor och huttrade. Men det var anda ganska fett att se, sarskilt jag som har sett sa mycket av det dar programmet pa tv. Sedan akte vi tillbaka in till stan och traffade mina gamla parallelklasskompisar Elin och Erica. Jatteroligt, men samtidigt ganska wierd att traffa dom i Sydney liksom! Vi tog en fika och sen var vi tvungna att rusa. Vi blev bjudna pa middag pa kvallen av familjen McNamara sa vi tog bussen ut till Bondi Junction. Trevlig kvall!

Sa, nu kommer det roliga/lustiga. Nar vi bodde hos fam McN holl de pa att renorvera i koket och tva hantverkare/malare var dar och jobbade. Vi traffade dom en morgon och smapratade lite. Anna-Carin hade sagt att vi var frisorer sa en utav dom fragade senare om nagon utav oss hade lust att tjana $30. Eh, JA?! Sa jag klippte Shahron (killen med har) och han var jattetrevlig! Han berattade att han skulle kora till Byron Bay pa fredagen, eftersom han bor dar. Sa han fragade om vi ville hanka, och samtidigt kanske hjalpas at att kora? Eh, JA?!
SA, efter 11 timmar i en bil idag (Linda korde 5 h i VANSTERTRAFIK! Sa stolt ar jag over henne! :)) sitter vi nu har i hans hus i Byron Bay. Han har fru, tre barn, en utbytesstudent, en svarmor och tva katter. (fageln de hade innan, blev "tyvarr" strypt av en orm... Sofia goes yay!) Vi blev bjudna pa en av topp 3 basta middagarna pa resan hittills och fick rott vin till. MHMHMMMMM!!! We like. Vi far stanna har i nagra natter ocksa, och det ar perfekt! Vi ar SA glada att vi antligen har lite flyt!!!

Ja, that's about all folks! Vi uppdaterar sa snart vi kan igen.
Take care / Sofia & Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0