Indonesien - Bali

tja tja!!

Nu har vi da forflyttat oss fran Singapore till Bali (langre, battre och bildrikare inlagg om singapore kommer senare)
Flog hit igar kvall och kom fram runt 9 tiden pa kvallen.. Har skulle vi sen mota upp Lotti som skulle komma en kvart efter oss men ett annat flyg.. Sa vi vantade.. Och vantade och vantade och vantade.. Men ingen Lotti.. Fragade i informationen om de flyget va forsenat eller natt men ja tror knappt att dom fattade vad vi menade.. Sa vi vantade lite till.. Ingen av oss hade batteri pa telefonen heller sa vi kunde inte fa tag i henne och hon hade adressen till vart hostel sa vi kunde inte aka dit heller.. Men nar klockan narmade sig 12 sa borjade vi lessna och fragade lite fint oss sakerhetsvakten om vi kunade fa lana ett eluttag av honom, de gick bra.. Sa efter en stund nar telefonen vaknat till liv sa fick ja ett sms av Lotti..
Hennes flyg fran Helsingfors (tror jag) va forsenat sa dom missade flyget i Singapore sa hon skulle spendera natten pa lyx hotell dar istallet.. Sa hon fick skicka oss adressen sa vi kunde aka vidare!
Lotti har haft i uppgift att boka boendet har eftersom att vi skulle komma sa sent pa kvallen.. De har hon gjort BRA!! Dade Sofia och jag blev helt lyriska nar vi fick veta att frukosten INGAR och att det finns POOL! Precis vad vi behovde nu efter 1 vecka i storstader:)

Nu har vi precis satt i oss en frukost sa nu ar de bara till att vanta tills klockan blir 13.00 och halla tummarna att Lotti har kommit med flyget, inte blivit stoppad i tullen, inte blivit av med vaskan (de har hant forr) och fatt tag pa en taxi som hittar hit! Ska bli sa kul att traffa henne:)
Dessutom ska har vi tva fodelsedagar att fira har pa Bali.. forst fyller Sofia 21 den 23/2 och sen fyller Lotti 25 den 4/3:)

puss o hej / Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0